Lækker nyhed fra New Works

Denne sommer har vi været så heldige at kunne sidde ude på terrasse til ud på aftenen. Lige det en rigtig sommer skal byde på. Vi mangler dog lys, fordi vi ikke prioriterede udebelysning i byggeprocessen, hvilket godt kan ærgre os lidt. Anyway, der findes flere fede transportable lamper, der er både funktionelle og flotte. Til 3 days of design lancerede New Work Sphere lampen, der er super fed. Den lyser flot op og har et lækkert design med en rem, så lampen let kan tages med i hånden eller hænges i f.eks. et træ.

Jeg er vild med den grønne farve

Den transportable lampe, som kan tages med rundt i hjemmet – inde og ude – giver 10 timers lys, inden den skal lades op. Jeg er vild med den grønne farve, men den fås også i grå og bronze. Den adskiller sig fint fra de mange LED-lanterner på markedet med et cool design. Sphere har intet imod regn eller at blive beskidt. Den IP67-ratede lampe er 100% beskyttet mod støv og sand, og virker selv i våde miljøer. Det kan jo ske, at det regner i Danmark…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s