Med cortenstål og bøgehæk

Projekt forhave tog sin begyndelse lige før jul, hvor vi fik sat en cortenstålkant langs indkørslen. Dels for syns skyld, dels for at at holde på fliserne og få en afgrænsning mod stikvejen langs grunden. Den er ikke helt billig sådan en kant, så vi valgte kun at have den langs halvdelen af det åbne stykke.

Det efterlader os med et bart stykke jord op mod hoveddøren, som vi ikke kan bruge til så meget. Vi har overvejet at plante bunddække eller et par store træer, men valget er nu faldet på en bøgehæk, der efterår og vinter vil komplementere stålkanten flot. Tanken er at plante hækken, så den dækker hele området, og så kan vi klippe den enten lige eller skævt for et flot effekt.

Jeg håber, at det bliver flot. Next step er at fordele muldjorden og bestille bøgen, der burde være klar i begyndelsen af marts. Update følger…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s