Det lysner

Hver dag bliver det lidt lysere, og hvor er det dog fantastisk. Fra november går jeg ligesom lidt i hi og er påvirket af det manglende lys. Julen får energien lidt tilbage, men herefter er der bare langt til foråret! I dag er det dog gået op for mig, at det allerede er det lyst, når vi cykler afsted om morgenen og lyst, når vi kommer retur fra børnehave, skole og job. Og vi har kun lige taget hul på februar!

I dag har jeg kontaktet vores “havemand” for at få tilbud på etablering af græsplæne, for til de lyse eftermiddage hører klart udeliv i haven, og børnene fortjener snart en have, de kan lege i. Vi har allerede talt om, at vi skal lave et insektbo og snobrød over det bålfad, jeg var så heldig at få i julegave fra mit arbejde. Vi skal nok regne med omkring 100 mandetimer til etablering af haven, fordi vores lerede jord skal planeres, drænes og nogle steder erstattes med muld. Endnu en post i det ikke eksisterende havebudget, men hold op, hvor bliver det fedt med en græsplæne!

Gl. Holtegaard

I mellemtiden må vi benytte andres haver, og det kan f.eks. være den smukke barokhave på Gl. Holtegaard, der ligger i cykelafstand fra os. Jeg elsker symmetrien og de knivskarpe linjer her, og jeg glæder mig til at se, hvordan den ser ud, når alting springer ud. Vores egen have bliver nok en anelse mindre stram, men lidt inspiration kan man vel altid hente.

Lige nu står de fleste projekter stille, men jeg lover, at der kommer til at ske en masse om et par måneder – både inde og ude.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s