Et skridt frem og to tilbage…

Tiden løber, og vi føler lige nu en smule frustration over processen med Lasse Larsen Huse. Det skal siges, at vi er godt tilfredse med dialogen med byggerådgiver og tegner, men nu er vi stødt på problemer i forhold til byggeansøgningen.

Plantegningen fra 1964

Ansøgningen om byggetilladelse blev indsendt den 2. oktober, og kort tid efter fik jeg en kigge-adgang til Byg og Miljø, der behandler ansøgningen. Her opdager jeg først, at der ikke er indsendt nedrivningstilladelse i forbindelse med ansøgningen, selvom det var vores klare indtryk, at denne ville blive sendt samtidigt med byggeansøgningen. En lille fejl, der dog hurtigt bliver rettet op. Et par uger efter opdager jeg, at der ligger en mangelbrev fra kommunen, der er knap en uge gammel og ikke er blevet behandlet af Lasse Larsen pga. efterårsferie. Brevet indeholder en anmodning om, at vores sekundære bygninger ændres, så de ikke overskrider lokalplanens reglement om ikke at være mere end 50 m2. Vores er 54,6 m2. Dette er en fejl, det virkelig undrer mig, at LL Huse laver. Hvorfor har de ikke styr på, hvor meget vi må bygge? Fejlen betyder, at vi må skære i arealet på carporten, hvilket gør, at den længdemæssigt bliver mindre. Det er ikke så fedt, for de kommer til at knibe med pladsen, hvis du har en bil på over 5 meter. Vores er 4,5 meter.

Ny byggeansøgning bliver indsendt, men nu opdager tegnerens kollega så en ny fejl i form af vores udhæng, der ses her over indgangspartiet. Det er muligvis for stort, og for at være på den sikre side, skal der rettes yderligere til. Tegneren er kommet med et forslag, men vores byggerådgiver er lige nødt til at se det, så vi sikre os, at denne ændring ikke medfører en merudgift, da vi kommer til at lægge 80 cm. til et af børneværelserne, der ligger bag udhænget. Problemet er bare, at vores byggerådgiver har så travlt, at han ikke ringer tilbage til os. Tik tik…tiden går, og vores byggeri står jo stille, indtil vi har den byggetilladelse. Overvejer du at bygge, skal du gide at rykke, vente, forhandle, rykke lidt mere, vente og så lige rykke igen.

En god nyhed er dog, at vi er i mål med køkkenet fra Svane. Vi er gået LANGT over budget, men samlet set får vi ret meget for pengene, og det bliver super flot. Vi er endt med at droppe lamellerne og kører i stedet Svanes sorte surface på både køkkenø og skabe. I entreen får vi nemlig en skabsvæg med samme S19 serie, og i soveværelse kører vi S19 skabsvæg med egetræsfiner. Badeværelserne er helt hvide. Tegningerne er ikke super pæne, men viser de forskellige opstillinger. Bordpladen er sort natursten, der skulle være meget taknemmelig i forhold til rengøring og slitagge. Mange spørger til budget, og dette løber op i 381.000 kr. for køkken, 2 x bad, bryggers, entre og skabsvæg i soveværelse (egetræ).

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s