Køkkenmøde coming up

Nu begynder alt det sjove…byggeansøgningen er nemlig indsendt, og mens vi venter uger, måneder – ja hvem ved, hvor lang tid det kommer til at tage, så bruger vi tiden på materialevalg. I sidste uge blev vi ringet op af en konsulent fra Svane, fordi vi nu skal vælge køkken. Lasse Larsen Huse samarbejder med HTH, Unoform og Svane, og i sommerferien brugte vi en del tid på at granske sortimenterne fra de tre firmaer. Unoform er lækkert og dyrt, men en stor streg under dyrt, for vil vi have en stringent stil gennem hele huset, så køkken, bad og bryggers hænger sammen, bliver det alt for dyrt med Unoforms serie, der bl.a. tæller den flotte Copenhagen serie. HTH mangler noget på finishen har vi konstrateret efter en del besøg i udstillingsbyerne, hvor mange af typehusfirmaerne bruger HTHs Nordic Spirit serie. Samlingerne er bare ikke pæne, når man kommer tæt på – særligt ved røget eg, hvor overfladen samtidig er noget blank.

Copenhagen fra Unoform

Svane lader til rent pris- og kvalitetsmæssigt at ligge imellem de to, og vi har tidligere haft Svanes elementer på badeværelset i vores gamle villalejlighed. Kvaliteten er god, og vi er begge ret vilde med den spritnye RAW limitid edition, som vi så live på vores lille road trip i sommerferien. Ja – en kæmpe anbefaling herfra er at investere tiden i at se alt fra gulve, mursten og armaturer til køkkenelementer og lofter live og mange gange.

Svanes RAW Limited med de smalle kanter i massiv røget eg
Et alternativ til limited serien er den lyse eg. Opstillingen her er lig med den vi kommer til at få, og jeg kan godt lide samspillet mellem de sorte skabe og den lyse ø.

Hvis vi vælger RAW Limitid i røget eg vil vi nok nøjes med lameller på øen, og så have sorte skabe som på billedet ovenover. Jeg glæder mig meget til køkkenmødet, hvor vi måske får øjnene op for andre muligheder. Her skal vi desuden også vælge elementer til bryggers, badeværelser og skabe foruden hårde hvidevarer. Vi står dog selv for indkøb af armaturer, og her tænker jeg en quooker i bruneret messing…det var så de 18.000 kr.!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s