Den mest fantastiske dag

img_4354

For to uger siden blev Martin og jeg gift. Det var den mest fantastiske dag og en kæmpe oplevelse. Planlægningen havde egentligt ikke fyldt så meget, men i ugerne op til var der alligevel en del ting, der skulle falde på plads, og kulminationen på det hele blev en dag, der forløb præcis, som jeg havde håbet på. Vi var glade, min far klarede dagen, børnene var søde, og vores gæster gjorde deres for at give os en mindeværdig dag og aften.

Kjolen: Den blev købt på nettet hos den engelske designer Cathrine Deane. Jeg var på jagt efter en enkel kjole med lange ærmer og hals, og dem findes der ikke så mange af i det udvalg, jeg kiggede igennem herhjemme. I foråret havde jeg den traditionelle “kjole-prøvningsdag”, hvor jeg også prøvede modeller, jeg på forhånd vidste ikke lige var mig. Jeg har virkelig brugt mange timer på nettet, og det var lidt af et sats at bestille kjolen, uden prøvning. Men kjolen, der bestod af en en højhalset blondetop og et skørt med slæb og de smukkeste stofbelagte knapper på bagsiden, blev leveret i løbet af tre dage og passede perfekt. Der var ikke engang behov for tilretning. På dagen følte jeg mig godt tilpas i den, men endte dog med at købe et kort tylskørt til brudevalsen og den efterfølgende dans. Jeg endte så også med at bruge pænt meget tid på danseskolen, så det var en god beslutning.

img_4178

img_4183

Vielsen: Vi blev gift i Christians Kirke på Christianshavn. Byens smukkeste kirke, synes jeg, og samme sted som begge børn er blevet døbt. Kirken er trods sit smukke og statelige ydre anderledes med sine mange loger, der har givet den navnet teaterkirken, og den er på engang både rummelig og intim. Præsterne er moderne, og der er plads til, at man ikke følger alle traditioner. Organisten spiller også klaver, og det valgte vi i stedet for orgel til salmerne Se nu stiger solen, Op al den ting som Gud har skabt, Nu falmer skoven og det er så Yndigt at følges ad. Jeg deler netop dette, fordi jeg selv brugte en del tid på at finde de helt rette bryllupssalmer.

Receptionen: Den blev holdt hjemme for kun den nærmeste og meget lille familie, fordi min far, på grund af sin alzheimers, desværre ikke kunne være med til festen om aftenen. For også at fejre dagen sammen med ham og vise ham, at han er vigtig, var det så fint at have en lille fejring derhjemme med bobler, kransekage og snacks. Efter vielsen havde vi desuden samlet alle gæsterne i kirkens have med lidt bobler, fordi vejret viste sig fra sin absolut bedste sensommerside.

Festen: Vi så kun to steder, da vi startede på bryllupsplanlægningen, for vi var begge helt solgt, da vi besøgte Dansk Arkitektur Centers nye lokaler i BLOX på Bryghusgade. Som et tegn fra himlen kan man se over på kirken, og fra den store tagterrasse er der den fineste udsigt over København. Stilen er enkelt med cognacfarvede 7’er stole i læder, Ombria service i smukke farver fra Kahler og store glaspartier. Vi bestilte en bryllupspakke med velkomstdrinks, 3 retter, kaffe/avec og natmad. Det var super lækkert, og der blev bare ikke sparet på noget. Vi havde selv booket et band – A Celebration band, der desuden også varmt kan anbefales, og der var bare god stemning til ud på natten. En fed feature var desuden en Myselfie photo booth, der overraskede pga. den gode kvalitet. Vi havde den både med hjemme til receptionen og om aftenen, hvor den tog flotte billeder trods skiftende lyssætning. Det er bare en super sjov måde at fange stemningen og gæsterne, og der var ingen, der holdte sig tilbage.

img_4261

img_1512

img_4359

Overnatning: Vi blev ved vandet, da de sidste gæster forlod festen og gik de få hundrede meter over til Mariott Hotel, der var så søde at have opgraderet os og så champagne og kage frem. Vi var mætte på mad, hvin og den gode oplevelse, så vi lod det stå, men tanken var meget sød. Tilbage er mindet om en fantastisk dag!

img_1515

img_4268

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s