Barselsbobbel…

IMG_5875
Vi har aldrig haft så mange fine blomsterbuketter som i disse dage – hjemvendt fra Herlev Hospital med et styks meget sød baby, der valgte at komme en uge efter termin. Carl er 4 uger i dag, og tiden er fløjet afsted – ja ren kliché – men det er den virkelig. Jeg tabte halvdelen af mit blod efter fødslen, der ellers gik godt, så de første uger er brugt på at komme til hægterne og være mor for nu to børn og en hund (ej at forglemme). Det har været hårdt, men en barsel bringer også en masse gode ting med sig og tid til fordybelse på en helt anden måde. Desuden nyder jeg, at Martin er hjemme, og vi er to om alting. Han har valgt at tage seks ugers barsel her i starten, og det har været godt for alle parter.

IMG_5879Jeg bruger en del tid på at amme, så jeg har tid fordybelse i bl.a. “Zentangle – Vilde dyr” af kunstneren Dina Vanessa Liamson. Den indeholder 44 håndtegnede illustrationer i stilen zentangle, der forestiller vilde dyr fra naturen verden over. Ret så fin.

IMG_5880

IMG_5877
Carl er kun en uge gammel på dette billede. Ava har været så sød ved ham, men der skal nok opså lidt søskendejalousi, når han begynder at stjæle hendes legetøj.

IMG_5952

IMG_5957Det er julegavetid, og jeg vil gerne komme med en anbefaling til alle designelskere. Lars Dybdahl er nemlig udkommet med et nyt opslagsværk om det danske møbelboom fra 1945-1975. Bogen – Det danske Møbelboom – er selvfølgelig en oplagt coffeetable book, men den er også rigtig god og interessant læsning – det siger jeg ikke kun fordi, jeg har meget tid i mine ammepauser! Den er i hvert fald oplagt til alle, der elsker Juhl, Wegner, Jacobsen og Mogensen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s