IKEA og HAY

PH146015

Jeg havde måske set den komme, for IKEA og HAY har nok på flere områder samme syn på design, produktion og prisstrukturer. Det virker da også som et ret naturligt match, når man ser resultatet af de to virksomheders samarbejde, der for nylig blev lanceret for pressen. Åbenhed er et af nøgleordene i samarbejdet, som de to parter gerne ser varer ved.

– Vi følte med det samme, at IKEA havde en meget åben kultur, og at de ikke var bange for at dele. Set fra mit synspunkt var én af grundene til, at jeg følte mig fristet til at arbejde sammen med dem, at vi rent faktisk kunne lære noget af hinanden, fortæller Rolf Hay.

Du kan glæde dig til en spændende kollektion med alt fra sofapuder til spiseborde og lamper. Det er IKEAS Ypperlig serie, som Rolf og Mette Hay har kastet sig over, og produkterne er i IKEAs varehuse fra oktober.

PH146016.jpg

oq8wl9yuwewgacvvnund

PH146025

PH146027

PH146023

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s