Montana Hall

montana_hall_botanique01_studio_print

Have you seen the new series Hall from Montana? It’s quite nice and adds even more possibilities for storage in your home. Just an entrance hall has several important functions, and the better you can furnish it and organize the room’s contents the better the first impression will be. And don’t forget the practical aspects of this room. At least we have a lot of coats, shoes etc… check out these beautiful colors. In fact, you can choose between 42 different paint colors.

Har I set den nye serie Hall fra Montana? Den er ret fin og tilfører endnu flere møbleringsmuligheder af hjemmet. Netop en entré har flere vigtige funktioner, og jo bedre man kan møblere den og organisere rummets indhold, jo bedre bliver førstehåndsindtrykket af det hjem, man kommer til. Og så er der en masse praktik i form af opbevaring…tjek lige disse smukke farver. Faktisk kan du vælge mellem 42 forskellige lakfarver.

Montana Hall serien omfatter et ovalt spejl og et lukket skomodul til væg. Serien byder også på en skobænk til gulv og et sidehængt vægmodul til entréens overtøj. Til dette modul tilbydes kanvasbokse, der er velegnet til opbevaring af for eksempel huer og handsker. Knagerækker og bøjlestænger i flere størrelser med tilhørende S-kroge fuldender Montana Hall serien.

montana_hall_lounge01_studio_2017_print

montana_hall_nordic_studio_print

 

 

Advertisement

2 thoughts on “Montana Hall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s