Give away til børneværelset

balloon-mirrors

Det er ved at være lang tid siden, at jeg har lavet en give away, og i anledning af, at jeg har skrevet et indlæg om, hvordan du kan bruge farver på børneværelset på livsstilsbloggen ChriChri, som du kan se lige her, sætter jeg, i samarbejde med børneshoppen Avaville og Elements Optimal, et af de smukke Balloon Mirrors på højkant som jeg bl.a. skriver om i artiklen. Du kan vinde det store spejl til en værdi af 599 kr. Læs mere om Balloon Mirror.

Sådan deltager du
Følg børneshoppen Avaville.dk på Instagram eller Facebook og skriv en kommentar nedenfor om, hvilken heldig dreng eller pige, der skal have spejlet hængende på sit værelse. Vinderen får besked her på siden, og der trækkes lod den 27. november.

Ha’ en dejlig dag!

img_3471

vilac-tipi-og-ooh-noo-traeklodser-avaville

img_3565

 

 

17 thoughts on “Give away til børneværelset

  1. Åh, jeg ville så vanvittigt gerne vinde dette spejl til min datter på tre. Hun elsker at synge og danse, så et så fint spejl kunne virkelig gøre nytte. Krydser absolut alt hvad jeg kan og ønsker dig en dejlig aften😊

  2. Ville forære præmien til mine to fætre, som deler værelse 😊 Patrick er 4 1/2, og Tobias er 1/2 år. Er sikker på de vil blive rigtig glade. Især den store som elsker alt forbundet med himlen. Luftballoner, stjerner, regnbuer, rumraketter osv 😄

  3. Det skal min datter på 1,5 år – hun elsker at stå foran spejlet og gøre sig til med tøj på hovedet 😂

  4. Det skal min datter på 1,5 år. Hun elsker at stå og gøre sig til foran spejlet i vores entre med tøj på hovedet 😂

  5. Det skal min datter på 1,5 år. Hun elsker at stå og gøre sig til foran spejlet i vores entre med tøj på hovedet 😂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s