A poster lounge

IMG_4076

Now that Ava has turned 10 months she’s really beginning to notice the surroundings and takes it all in! She looks at the stuff in her room with curiousity and smiles when she notices something she have seen before. Just like me and Martin like to have something nice to look at on the wall – we have decorated Ava’s room in a way that fits the rest of the home. A while ago I thought it was time to get something new for her to look at in her room, and as she loves colors I visited the german poster brand Poster Lounge where I found this cool cactus. I really couldn’t decide when I first saw the huge selection of art and prints in all kinds of colors, styles and materials. I actually don’t know why I ended up with a cactus when there were so many cool posters for kids to chose from. Anyway it looks quite nice in the room and I’m sure Ava loves it. I have chosen some for your inspiration, but go visit the webshop if you are looking for something for your walls.

Nu hvor Ava har rundet de 10 måneder, er det ret vildt at betragte, hvordan hun er opmærksom på omgivelserne på en helt ny måde og suger alt til sig. Hun kigger meget rundt på sit værelse, der efterhånden er fyldt godt op med gode sager, og hun smiler, når hun ser noget, hun genkender. Med hensyn til indretningen af Avas værelse, bærer den nok ret meget præg af, hvordan vores egen smag er. Et godt eksempel er, at jeg for et stykke tid siden ledte efter en ny plakat til hendes værelse og faldt over denne fine kaktus hos det tyske plakat brand Poster Lounge. Her har de et enormt udvalg, og jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg endte med at vælge en kaktus, når de har et væld af deciderede børneplakater. Men den står så fint på hendes værelse, og jeg er sikker på, at hun synes, den er spænende. Jeg har i stedet samlet lidt af Poster Lounges udvalg til børn til din inspiration.

biology-1

blog-room

maps-1

animals-5

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Poster Lounge.

One thought on “A poster lounge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s