Vacation mood

  We have pulled the plug these days enjoying our little family and the summer. We are travelling on and off – so far we have been by the sea in Scharbeutz and in the northen part of Jutland in Løkken. Later we have a few days back home in Copenhagen and at my parents house in Sweden. I could get use to this. Have a great summer!

Vi har trukket stikket og nyder familielivet og sommeren big time. Over de næste uger rejser vi lidt on and off og har so far været ved vandet i Scharbeutz og i Løkken. Senere tager vi tilbage til København og videre til mine forældres hus i Sverige. Jeg kunne godt vænne mig til dette. Håber også, at du nyder sommeren, hvad end du laver!   

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s