Favorites from OK Design

3 Boîte_large, med., small_action
Last night I thought I was going into labour but nothing has happend yet and it was probably just a test to see if I’m ready. Well, I am! However, it’s okay and I guess I just have to be patient. While waiting I want to show you my favorites pieces from Danish OK Design. Some are Fall news and some have been in the collection for some time. Hope to inspire you and have a great weekend!

——————–

I går aftes var jeg sikker på, at fødslen var ved at gå i gang, men der skete altså ingenting andet end en masse plukkeveer. Det var nok bare en test for at se, om jeg er klar, og det er jeg altså! Men det er okay med lidt ventetid endnu, og jeg må jo bare være tålmodig. Mens vi venter kan jeg til gengæld vise dig nogle af mine favoritter fra danske OK Design. Nogle er fra efterårskollektionen, og andre har været i sortimentet et stykke tid. Jeg er vild med stilen og håber at kunne inspirere dig. Ha’ en dejlig weekend!

Ami sidetableAmi sidetable with a detachable tray top and Boite boxes

4 Babushka_ Action_Light grey
Babuska boxes in light grey

2 Cibele_large and med._action
Cibele plant stand

5 Cloud Steps
Cloud steps shelving system

1 Crossit_White and Charcoal_ Big and Small
Crossit table

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s