A graphic give away

ILMT_2433715

I simply love these typographical posters from Danish brand I love my type. Behind the company is Kathrine Højriis who has achieved her dream of combining a passion for typographic design with her enthusiasm for interior decorating. The new fall collection has lots of warm colors and gold that makes me in such a good mood.

Give away – win a poster and a frame
I like to know which poster from the existing collection you like to must and if you are lucky you can win it together with a frame of your choice. The frames come in copper, brass, black alu or oak alu. Take a look here and make a comment with your choice before Friday October 2. 

Want a glimpse of my life? – follow Brinklercph on Instagram.

——————–

Jeg er vild med de typografiske plakater fra danske I love my type. Bag virksomheden er Kathrine Højriis, der har realiseret en drøm om at kombinere sin passion for typografisk design med sin interesse for boligindretning. Jeg så den nye efterårskollektion på Northmodern, og den er fyldt med varme farver og guld, der bare får mig i godt humør.

Give away – vind en plakat med ramme
Jeg vil rigtig gerne vide, hvilken plakat fra den eksisterende kollektion, du er vild med og giver dig samtidig mulighed for at vinde den og en ramme efter eget valg. Rammerne findes i kopper, messing, sort alu og egetræ. Tag et kig her og skriv dit ønske i en kommentar senest fredag den 2. oktober, hvor jeg trækker en tilfældig vinder. 

Vil du have et indblik i mit liv og passion for indretning og design? Så følg også med på Brinklercph på Instagram.

ILMT_250_highresLove this frame in copper

ILMT_2433885

ILMT_2433786
This is from the new collection called Bloom

Konkurrencen er udgivet i samarbejde med I Love My Type.

Advertisements

51 thoughts on “A graphic give away

 1. thesilenthummer

  Heyy.. the site indeed has some good stuff. Thanks.
  My personal favorites would be the Power Flower “Bloom Gold” poster and the Copper Alu Frame 🙂
  Would be great to get this through a give away! 🙂

 2. Jesper Blaabjerg Andersen

  Ville jeg virkelig gerne vinde.. Har allerede en i samme design men anden tekst hængende som jeg fik om morgenen da jeg skulle giftes med min kone. Den havde hun gemt inde i skabet sammen med mit tøj, så en stor dejlig overraskelse.. Ser på den hver dag og bliver dejlig glad.. Denne her kunne jeg passende give hende..

  http://ilovemytype.com/da/produkt/ilmt-i-love-you/

 3. PiaLyng

  Oh wow! I love them all!
  Men tror den jeg ville ønske at vinde skulle være ‘Only one You’ claret <3. Og rammen.. Pyha o.o.. Jeg er så meget i tvivl.. For messing kunne vel være smukt, men er vild med kobber.. Men sort alu passer bare ind o.o.. *Suk*

  Men 'Only one you' – claret – med en kobber ramme.. Tror jeg o.o!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s