One for every home – Stila curtains

Stila1Martin and I are almost done with the renovation of the house – only a few things are missing, among others curtains on the second floor where we have our bedroom, guestroom and children’s room. When it comes to this – curtains I mean – there are quite a few to pick from. However, quality, clever solutions and the right look means everything. Besides that I also like to get professional guidance and someone to do all the measurements! I remember my parents having the same curtains for years and years and I also want ours to last for a long time – being an object to admire alongside the rest of your interior and being something with a function not making too much “noise” in your home.

Danish brand Stila has 60 years of experience making curtains that suits different homes and styles. You can get just that solution you wish for and the team behind are keen on giving you a good customer experience and guidance.

I have looked for inspiration in the Stila lookbook and found some favorites for you to see.

——————–

Martin og jeg er næsten færdige med at renovere huset – vi mangler kun et par ting, herunder gardiner i hele overetagen. Og når det kommer til netop dette, er der faktisk en hel del at vælge imellem. Kvalitet, smarte løsninger og det helt rigtige look betyder dog alt, udover muligheden for god vejledning fra en, der ved, hvad der kan fungere i dit hjem. Og nå ja – så stoler jeg heller ikke helt på mine evner inden for opmåling, så jeg tager hele pakken fra den professionelle! Jeg kan huske, at mine forældre havde de samme gardiner i årevis, da jeg var barn, men jeg synes også, at gardiner skal være af en sådan kvalitet, at de holder. Det stiller selvfølgelig krav til, at de skal være tidsløse foruden at være et objekt i dit hjem, som du dagligt kan beundre samtidig med at de har en konkret funktion og i virkeligheden skal kunne blende ind med resten af din indretning og ikke lave for meget støj.

Det danske brand Stila har 60 års erfaring med gardiner, der passer til alle slags hjem og stilarter. Du kan få lige den løsning, du ønsker, og holdet bag virksomheden er opsat på at give dig en god kundeoplevelse og vejledning. Jeg har ladet mig inspirere i deres Lookbook og udvalgt lidt lækre favoritter her.

Stila4This looks amazing! Even if you love to get lots of light in – you also have a need to be able to keep it out. The important thing is that the curtains blend in with the rest of the interior / Jeg er vild med denne her løsning, for selvom det er lækkert med en masse lys, har du også behov for at kunne holde det ude. Her er det centrale, at gardinet blender ind med resten af din indretning. Det synes jeg er ret godt løst her.

Stila3These are also very nice if you don’t wish full coverage, but want to be able to look out and get a little more light in / Disse halvdækkende gardiner er ret så fine, hvis du ikke ønsker nogle, der dækker helt til. De stjæler ikke for meget opmærksomhed og passer perfekt til et minimalistisk look.

Stila2Martin and I have a problem with the evening sun coming through our patio which can be a bit annoying when we Watch tv. This could be a good solution to that problem / Martin og jeg har hele sommeren oplevet, at aftensolen har stået ind gennem terrassedøren og ramt os lige i øjnene, når vi sidder og ser tv. Jeg har slet ikke overvejet et gardin her, men det her er faktisk en god løsning. 

Stila5
Photo credits Stila

Indlægget er udgivet i samarbejde med Stila. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s