Design News – what to expect

Mirror NO design
Mirrors No Design

Yesterday I spend the day at design fair Northmodern. It’s the second time the fair runs in Copenhagen and this year Martin joined me for my annual inspiration tour. I love meeting the designers and hear about their work and passion for design. So much talent at one place. When I worked for Normann Copenhagen I use to be at Formland and the foreign fairs in London, Paris and Milan. I miss getting the inspirational vibes so I really enjoyed spending a day this way. Now I have tried to pick the best of the best items to show you – however it was difficult as we saw a lot of cool products. But take a look of some at the things you can expect to see in stores this fall. Enjoy and have a great Sunday!

——————–

I går tilbragte jeg dagen i Bellacenter til den årlige Northmodern messe. Messen er i hvert ved at være årlig, da det er anden gang, at den løber over stablen i København, og jeg er sikker på, at den er til for at blive som en god pendant til Formland messen i Herning. I år tog Martin med, hvilket var vildt hyggeligt. Vi fik talt med en masse søde og inspirerende designere og producenter, og jeg elsker at høre deres historie og arbejde med produkterne. Mange har en helt anden uddannelsesmæssig baggrund, men har på et tidspunkt i livet valgt at dreje 180 grader og følge deres passion. Da jeg arbejdede hos Normann Copenhagen var jeg altid på Formland messen og de udenlandske messer i London, Paris og Milano, og jeg kan godt mærke, at jeg savner inspirationsfixet, hvilket jeg helt klart fik efter en hel dag med design. Jeg har forsøgt at udvælge det bedste af det bedste fra messen, selvom det var svært, for der var rigtigt meget godt. Se med her og se, hvad du kan forvente lander i butikkerne i løbet af efteråret. Enjoy og ha’ en dejlig søndag!

Pin board Manufakture
Pin Board Manufakture

Mirror shelf Hey There Hi
Shelf Hey There Hi

OK Design
Table and boxes OK Design

Calendar Jollygoodfellow
Calendar Jolly Good Fellow

lounge chair Sixtenerfurt
Lounge Chair Sixtenerfurt

Ice Cream mirror Elements Optimal

Ice Cream mirrors (new color) and Real Life Ladies Graphics Elements Optimal

Pillow Semi Basic
Pillow and blankets Semi Basic

Organiser Woud
Organiser Woud

Ceramics Duedahl
Ceramics Mette Duedahl

Daybed FermLiving
Daybed Ferm Living

Reol Kristina Dam Studio

 Graphic shelves Kristina Dam Studio

photos Paper Collective
Photos Paper Collective

chairs Oak Men
Stols The Oak Men

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s