A real comeback

Snaregade_Location_2015_04_Download 300dpi JPG (RGB)_228275

I’m impressed how a brand like Menu has been able to transform an ordinary and a bit boring brand into a real tendsetter. The latest collections are very well thought through and combines such softness and femine shapes and colors with natures own materials and a bit of rawness. Here are some of my favorites from the Spring/Summer 2015 Collection. I especially hope the Anker Rack can get a place at home. Otherwise I difinetely have to have one or two of the Chunk candlelight.

——————–

Jeg er ret imponeret over, hvordan et brand som Menu har været i stand til at forvandle og forny et lidt almindeligt og temmelig kedeligt brand til en trendsætter og one to watch. Jeg er vild med de seneste kollektioner, der er gennemtænkte og sammenhængende. Der er ikke så meget, der stritter, og produkterne er indeholder en fin kombination af bløde og feminine former og farver sammen med naturmaterialer og lidt råhed. Her er lidt af mine favoritter fra Spring/Summer 2015 kollektionen. Jeg kunne især godt tænke mig en Anker Rack eller i hvert fald en eller to af de smukke Chunk stager. 

RACK_Anker_Location_02_Download 300dpi JPG (RGB)_228267
Anker Rack by Jonas Birkebæk and Christian Troels

Chunk_location_09_Download 300dpi JPG (RGB)_228269
Chunk in black marble by Andreas Engesvik

Pepe Marble Mirror_Location_2015_03_Download 300dpi JPG (RGB)_228272
Pepe Marble mirror by Studio Pepe

xxxxxxx_Lounge-Sofa_Rui_Alves_06_Download 300dpi JPG (RGB)_228271
Lounge sofa by Rui Alves

WM_String_Chairs_Location_08_Download 300dpi JPG (RGB)_228274
WM String Chairs by Studio WM 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s