Give away – spoil your home with french antigues!

ensemble de chaises vintages

I love when you can use something over and over again and give new life to things others have thrown away. I also love when people are doing what they are passionate about and this is exactly what a family of four are doing in a small village in Southern France. Loïc and Marianne are running the webshop LaFactory Provence from their home in Alpes-de-Haute-Provence.  With their own workshop and a nose for flee market bargains they are renovating and selling cool antigues to buyers all over the world.

Give away
At LaFacory.dk you can find old industrial furniture, lamps, design icons and much more to give your home a unique touch. If you write a comment below you have the opportunity to win 2000 kr. to spend on the webshop. Do it before July 6 and share this competition on your own blog, Instagram or Facebook to increase your chances. Have a great weekend!

——————–

Jeg elsker, når ting kan anvendes igen og igen og dermed få nyt liv. Jeg elsker også at møde personer, der laver det, de brænder for, og det er præcis, hvad en familie på fire fra Vesterbro gør som tilflyttere til en lille landsby i det sydlige Frankrig. Loïc, der franskmand, og Marianne, der er dansk, står bag webshoppen LaFactory Provence fra deres hjem i Alpes-de-Haute-Provence. Med eget værksted og en næse for gode og gedigne loppefund renoverer og sælger de flotte og trendy antikviteter til købere over hele verden.

Give away
Hos LaFactory.dk finder du gamle industrielle møbler, lamper, designikoner og meget mere, der kan give dit hjem et unikt touch. Hvis du skriver en kommentar nedenfor, har du mulighed for at vinde 2.000 kr. til brug på webshoppen. Skriv din kommentar senest den 6. juli, og del gerne konkurrencen på din egen blog, Instagram eller Facebook for at øge dine chancer. Rigtig god weekend!

Ensemble de mobiliers industriels et accessoires

Lampes d'Žclairage d'usine,lampes ŽmaillŽes couleurs

Ensemble de mobiliers industriels,meubles de mŽtiers,lampe JIELD

Advertisements

60 thoughts on “Give away – spoil your home with french antigues!

 1. Laura Grue

  Det ville jo være helt perfekt at vinde dette gavekort, når jeg inden længe skal have indrettet min nye lejlighed! Det ville helt sikkert give min lejlighed et helt unikt touch 🙂 Mine fingre er krydset!

  lauratgl@hotmail.com

  – Laura Grue

 2. LaFactory Provence

  Tusind tak for jeres deltagelse i konkurrencen og alle jeres fine kommentarer.
  Kæmpe tillykke til Ghetan som er den heldige vinder af et gavekort på 2000 kr til LaFactory.dk. Industriel – Vintage – Interieur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s