Not just a vase…

Porcelain_Vase_Lyngby-Porcalain_White_02

It’s no secret that I like the beautiful and simple 1940’s vases from Lyngby Porcelæn and you might have spotted a few in my home. It’s just my kind of vase and I’m very happy to discover that the iconic vase comes in a dark blue and light pink this August. A golden version will also lauched, but it is definitely the blue and light pink that I have to get a hold of.

——————–

Det er ingen hemmelighed, at jeg  er ret så vild med de smukke og enkle 1940’er vaser fra Lyngby Porcelæn, og du har måske spottet et par stykker i mit hjem. Faktum er bare, at det er en vase lige efter mit hoved, og jeg er ret glad for at Lyngby Porcelæn til august lancerer den ikoniske vase i en midnatsblå og rosa version. Den kommer også i en version med guldkanter, men det er absolut den blå og rosa, jeg er nødt til at få fingrene i.

Lyngbyvasen-38cm-white_v4Vase_Porcelain_Lyngby-Porcalain_Samlet_01_v2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s