Sustainable and quite unique

1

This is the beautiful result of an ambition to make sustainable and practical design. It’s the work of Sigrid Juel Jensen who won the FSC Design Award – a competition aimed at Danish design and architecture students. The goal of the competition is make sustainability and good design go hand in hand. FSC is an international, non-profit organization working to ensure the use of sustainable wood and paper. After winning the competition Sigrid has been in Canada working with local craftsmen and materials to develope the design – a hall stand called “Skrue” (screw). All photos taken by photographer Morten Bo Johansson.

——————–

Det er det smukke resultat af en ambition om at skabe et bæredygtigt og praktisk design. Det er skabt af Sigrid Juel Jensen, der vandt FSC Design Award en konkurrence rettet mod danske design- og arkitektstuderende. Målet med konkurrencen er at få bæredygtighed og godt design til at gå hånd i hånd, og jeg synes, at det er lykkes ret godt. FSC er en international, non-profit organisation, der arbejder for at sikre anvendelsen af bæredygtigt træ og papir. Efter at have vundet konkurrencen har Sigrid været i Canada  for at arbejde med de lokale håndværkere og selvfølgelig bæredygtige materialer til at udvikle designet en stumtjener med det mundrette navnSkrue”.

3

5

4

2

Advertisements

2 thoughts on “Sustainable and quite unique

 1. Carl

  Hej Nanna 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s