A soft line

HAVANA

I first discovered Soft Line when I was working at Normann Copenhagen. I bought a table for my small apartment and at that time it was probably the only colorful element as everything else was black and white. I still really like the brand, the colors and the edgeness. What do you think?

——————–

Jeg fik for første gang øjnene op for Soft Line, da jeg arbejdede hos Normann Copenhagen. Jeg købte et bord til min lille lejlighed, og på det tidspunkt var det nok det eneste farverige element, fordi alt andet var sort og hvidt. Jeg kan stadig virkelig godt lide brandet, farverne og produkternes kant. Hvad synes du?

OHIO

MILO_A2

Advertisements

2 thoughts on “A soft line

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s