A sneak peak

Okay – home projects take time! Every day we are moving forward but there is still a long way to go. That’s also why I haven’t been that active on the blog lately. While I have been in the garden over the Easter Holiday Martin has been working his ass off in inside. I guess in about a month we can begin to see the end of it.

Some rooms are almost done and I have enjoyed doing some decorating. Therefore this little sneak peak. I’m looking forward showing you much more!

—————————————————

Husprojekter tager bare lang tid! Hver dag sker der fremskridt, men der er også lang vej igen. Det er også en af årsagerne til, at jeg ikke har været super aktiv på bloggen. Mens jeg har været meget i vores nye have, har Martin knoklet indenfor her i den dejlige Påskeferie som vi forlænger lidt. Jeg tror, at vi om en måned er ved at være der.

Visse rum er næsten færdige, så jeg har hygget mig lidt med at indrette lidt. Derfor kan jeg give et lille sneak peak her, og jeg glæder mig meget til at kunne vise mere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s