Time for a give away…

cb0682-game-sorthvid

Visiting the new Danish webshop bekko.dk you can find just the lamp you are looking for. The shop has just been launched and to begin with it is focussing on lightning with brands like House Doctor, Vita and Dyberg Larsen.

Give Away
Bekko.dk has been so kind to give one of you the opportunity to vind a gift certificate for 1000 DKK to use on the webshop. All you have to do is to make a comment below and follow @bekkoshop on Instagram. Make your comment before March 25.

——————–

Du finder et stort antal flotte lamper på den nylancerede webshop bekko.dk, der primært fokuserer på belysning med mærker som House Doctor, Vita og Dyberg Larsen.

Give Away
Bekko.dk har været så søde at give en af jer mulighed for at vinde et gavekort på 1000 kr. til brug på webshoppen. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar nedenfor og følge @bekkoshop Instagram. Jeg trækker en vinder den 25 marts.

2015/03/img_6331.jpg

Advertisements

73 thoughts on “Time for a give away…

 1. Linn Walberg

  JUBIIIII 😀 …Der er bare SÅ mange lææækre lamper på bekko.dk 😉 😀 WAUW, altså… Og sikke en SKØN giveaway du har stablet på benene 🙂 ❤

  …Jeg ville EEELSKEE at vinde, så jeg kan få skiftet de gamle (og YDERST grimme) spot-lamper i køkkenet ud… Wuhuu 🙂 Så kan det nok være foråret får sig en "lys" start 😉

  Ha' det dejljigste forår og en SKØN aften

  Mange solskinshilsner fra Linn

 2. Emilie Bach pedersen

  Jeg flytter i lejlighed til sommer, og med en SU indkomst bliver der ikke råd til at forkæle indretningen med lækker belysning! Krydser fingre 😍😍😍🙏🙏🙏 bekko.dk har så flotte ting 👏👏

 3. Lisa S

  Følger Jer begge. Rigtig god inspiration! Jeg krydser alt hvad krydses kan. Det ville være den ultimative præmie:)

  Rigtig god weekend

 4. Rikke H

  Wow en fin præmie. Vi har istandsat hus, men de lamper vi købte til køkkenet giver bare ikke nok lys. Så hvis Man skal se noget om aftenen så skal man se de i lyset fra det åbne køleskab eller under lampen i emhætten – hvilket jo på ingen måde er optimalt hvorfor det ville være fantastisk at vinde et tilskud til nye lamper!
  Krydser fingre, tæer og alt andet der krydses kan for, at jeg for én gang skyld bliver den heldige!

 5. Tommy

  Jeg har desværre ikke Instagram men følger din blog – håber jeg må deltage alligevel for der er SÅ mange fede lamper i webshoppen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s