The color green

IMG_3878Spring is on my mind and I’m so much looking forward to lighter evenings, sunshine and a blue sky. We are still working on the house and right now it does not seem much like a home. However, I’m already decorating everything in my mind and plan to bring nature inside by lots of green plants. Today I found a little inspiration on Pinterest.

——————–

Jeg har forår på hjernen og ser virkelig frem til lysere aftener, solskin og blå himmel. Vi arbejder stadig på huset og lige nu ligner det ikke meget et hjem. Men jeg er selvfølgelig allerede gået i gang med indretningen i mit hoved og planlægger at bringe naturen indenfor i form af en masse grønne planter. Derfor gik jeg i dag på opdagelse på Pinterest.
2015/03/img_6288.jpg

Advertisements

2 thoughts on “The color green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s