Clever design

hippo_header

Design that gives something extra, without adding anything unnecessary. Sounds right to me! Norrmade‘s basic idea behind every product is nomadism – meaning to wander, to always be ready to move and to do so happily. The company’s creations are therefore designed to fit into different settings and be moved easily. I’m a fan and like the element of humor in both expression and product names. This is my hand picked favorites.

——————–

Design der giver noget ekstra, uden at tilføje noget unødvendigt. Det lyder rigtigt i mine ører! Norrmades grundlæggende idé bag hvert eneste af deres produkter er nomadisme – hvilket betyder at vandre og på en behagelig måde altid at være klar til at flytte. Designvirksomhedens produkter er derfor designet til at passe ind i forskellige miljøer og til nemt at flyttes. Jeg er fan og er især vild med humoren i produkterne, der både kommer til udtryk i de multifunktionelle formsprog og produktnavnene. Jeg har håndplukket lidt favoritter fra den nuværende kollektion.

sheep_header

steps_header

hangsitt_header
donkey_header

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s