In the making…

IMG_28561

I’m busy these days and haven’t paid enough attention to the blog. However, you know why. We have got the keys to the house and the work has begun. New bathroom, new roof, new floors, new wall (don’t worry I just mean painting). I’m so exited about it all and can’t wait to show the result. Meanwhile here is a sneak peak of our 1950’s villa.

——————–

Jeg har ret tralvt for tiden – faktisk så meget, at jeg ikke har givet bloggen nok opmærksomhed. Men det skyldes ganske enkelt, at vi har fået nøglerne til vores nye hjem, og nu begynder arbejdet for alvor. Nyt badeværelse, nyt tag, nye gulve, nye vægge (det bliver bare malet- der må være grænser!). Jeg er så spændt på det hele, og jeg glæder mig til at vise resultatet. I mellemtiden er der her et lille kig ind i vores 1950’er villa.

IMG_2847

blog7

blog5

blog4

blog1

blog3

Advertisements

7 thoughts on “In the making…

  1. Josefine

    How will you treat the floors? Have you given them (white pigmented) oil first or only soap? Am about to renovate a house too and have the same floors, but not sure how to treat them…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s