Nature’s colours

TRUE COLOURS ALL

I have a crush on Andtradition‘s True Colours vases that are made in collaboration with designer Lex Pott. Each vase in the series is made from a different oxidised metal and a highly polished segment. The subtly chromatic result shows the natural colours of metal, both in its polished and oxidised state. My favorites are black and blue together with brass, but the vases in copper and aluminum are beautiful as well. What do you think?

——————–

Jeg er altså ret vild med Andtraditions True Colours vaser, der er et resultat af et samarbejde med designeren Lex Pott. Hver vase i serien er fremstillet af et oxideret metal i kombination med et poleret materiale. Resultatet viser metallets naturlige farve i sin polerede og oxyderede tilstand. Som altid er jeg vild med varianten i messing, men vaserne i kobber og aluminium er også smukke. Hvad synes du? 

TRUECOLOURSVASE_Softpaks_01

andtradition_2014_12

TRUES COLOURS LP4_GREEN COPPER_01andtradition_2014_04b

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s