My Christmas

IMG_5987

For the first time in my life I have spent Christmas away from my family. However, I have spent it with Martin’s parents and sister and have had a wonderful time in Martin’s hometown Hobro in northen Jutland. We have basically been eating for three whole days, watched a lot of Christmas movies and going for walks in the cold weather.

I really like Christmas because it’s the time of year where you get to spend time with the ones you love and because it’s the season to be jolly it’s the perfect time to show them what they mean to you – not only by the size of the presents. The fact that your friends and family are doing the same things as you – at the same time – is also really nice.

Today we are going back to Copenhagen for the annual Christmas lunch with my family. More food, more joy. What’s not to like? Merry Christmas to you!

——————–

For første gang i mit liv har jeg holdt jul uden min egen familie. Jeg har derimod været sammen med Martins forældre og søster i Martins hjemby, Hobro. Vi har spist i tre hele dage – og ikke bare lidt mad – rigtigt meget. Vi har set alle de obligatoriske julefilm og begivet os ud kulden på gåture med Albert, bare for at ryste lidt af juleanden af os. Det er det, julen bare kan. Det er ren hygge, og jeg er vild med det!

Det er tiden, hvor du er sammen med dine bedste venner og familie, og jeg kan godt lide tanken om, at alle laver det samme på samme tid – uanset hvilke forskellige familietraditioner,  vi hver især har. Selvom du måske arbejder juleaften, tager du dig nok tid til lidt hygge på et tidspunkt i løbet af julen, der for mig faktisk varer fra 1. dec. til 31. dec.

I dag tager vi tilbage til København til den årlige julefrokost med min familie. Så mere mad og mere hygge. Rigtig glædelig jul!

——————–

P.S….

My present for Martin turned out to be the same for me. A B&O Beoplay A2. What can I say…great minds think alike.

IMG_5961

homestyle_1920x1200

 

Advertisements

2 thoughts on “My Christmas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s