Another Christmas give away

Jul_05

One up and coming design studio you should keep an eye on is Nicholas Oldroyd Design. Behind is an Englishman with a background in design and architecture. Nicholas focus on high quality materials, craftsmanship and the aesthetics of simple design. This is easy to see in his first product – ‘Lysestage no.1’ that was developed upon discovering the Danish term: Hygge. Hygge can be described as a warm cosy feeling where you enjoy the good things in life with good people around you.

Give away – choose your favorite
I love this candle light that spreads “hygge” in our home office. The candle light comes in four materials – brass, copper, steel and black. You can win the one you love the most by making a commment telling me which one you would like to win before December 15. Then you can get a early Christmas present. If you share you might have a better chance to win and I would also be glad to see you follow this blog.

——————-

En designerspire, som du helt sikkert bør holde øje med, er Nicholas Oldroyd. Han er englænder og uddannet inden for design og arkitektur med base i Danmark. Hans fokus er materialer af høj kvalitet, håndværk og æstetik i et enkelt formsprog. Netop dette er  let at se i hans første produkt på markedet Lysestage no.1 – der er inspireret af det danske ord hygge.

Give væk vælg din favorit
Jeg er vild med lysestagen, der præcis som den er tiltænkt spreder hygge” på vores hjemmekontor. Lysestage no.1 fås i fire varianter i messing, kobber, stål og sort. Du kan vinde den variant, du bedst kan lide ved at skrive en kommentar inden 15. december. kan du nå at få din gave, inden juleaften. Hvis du deler konkurrencen, har du en bedre chance for at vinde, og jeg vil også blive rigtig glad, hvis du følger min blog.

IMG_2842

IMG_2836

All_01

Advertisements

70 thoughts on “Another Christmas give away

  1. enacerimagic

    Elsker hans design – første gang jeg opdagede Nicholas oldryd var til finderskeepers i Århus og har siden første øjekast været smask forelsket i hans design. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ønsker jeg mig den i stål 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s