For interior lovers

141107-Pabon-showroom-frederikkirkeskov-interior7b copy

Copenhagen is really a great place to shop. Lots of unique stores – big and small – especially within interior design. I actually do a lot of my shopping online – but that’s really just to save some time because I love to enter a store that inspires me to do a new color on the wall, mix different fabrics or place my furniture in a special way.

I was therefore quite pleased to discover that the online shop pabon.dk has opened a shop outside cyberspace. The store, which is located in the center of Copenhagen next to Vesterport station, has a wide range of both Danish and international brands eg. Tom Dixon, Arne Jacobsen, Gubi, BTC Original, Magis and Flos. The man behind the visual layout of the store is designer Anders Busk Faaborg who has done a great job making little inspirational spaces in the large room. He has also designed a new series of cool mirrors you can spot on the picture above.

——————-

København er et alle tiders sted at shoppe. Masser af unikke butikker – store som små – især inden for boligindretning. Jeg shopper faktisk en del online – men det er mest for at spare tid. Jeg elsker nemlig at komme i butikker, der inspirerer mig til at prøve en ny farve på væggen, mixe forskellige farver, former og materialer eller stille møblerne på en bestemt måde.

Jeg blev derfor glad, da jeg opdagede, at online-butikken pabon.dk netop har åbnet en butik uden for cyberspace. Butikken, der ligger  ved Vesterport station, har en bred vifte af både danske og internationale brands, herunder bl.a. Tom Dixon, Arne Jacobsen, Gubi, BTC Original, Magis og Flos, for blot at nævne nogle. Manden bag butikkens indretning er designer Anders Busk Faaborg, som du sikkert kender fra programmer som I hus til halsen og Gør bras til bolig.  Han har gjort det virkelig godt og er lykkes med at skabe nogle inspirerende rum i rummet. Anders står også bag en ny serie af spejle, som du kan se på billedet ovenover. Pabon er derfor klart et besøg værd. 

141107-Pabon-showroom-frederikkirkeskov-interior6

141107-Pabon-showroom-frederikkirkeskov-interior9

141107-Pabon-showroom-frederikkirkeskov-detalje8

141107-Pabon-showroom-frederikkirkeskov-detalje13

Advertisements

One thought on “For interior lovers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s