Paper Collective give away – choose your favorite!

Salut 03 by Mariken SteenMy favorite – SALUT 03 BY MARIKEN STEEN

Are you also a fan of graphic prints? I am and use them in my decoration to give our white walls some colors and expression. Posters from Paper Collective brings together diffirent prints from graphic designers, agencies, artists and illustrators and create inspirational and iconic posters while promoting great causes and charities. For every design poster at least 15% are donated to a cause or charity which I think is really cool!

Give away – choose your favorite
I’m doing a little give away to give one of you the chance to win your favorite poster from Paper Collective. All you have to do is to look here and then write a comment with the name of your favorite poster. I will choose a winner on Sunday October 5. You get two extra tickets if you share the competition. Good luck and thanks for following!

——————–

Er du også en fan af grafiske prints? Det er jeg og bruger indrammede plakater til at give vores hvide vægge farve og udtryk. Plakater fra Paper Collective er designet af forskellige grafiske designere, agenturer, kunstnere og illustratorer, og kollektionen består af inspirerende og ikoniske plakater. En sidegevinst er, at der ved hvert salg doneres mindst 15% til et godt formål.

Give away vælg din favorit
Jeg laver en lille give away for at give dig muligheden for at vinde din favorit plakat fra Paper Collective. Alt du skal gøre er at se her, og derefter skrive en kommentar med navnet på din favorit plakat. Jeg trækker en vinder søndag 5. oktober. Du får to ekstra lodder, hvis du deler konkurrencen. Held og lykke og tak fordi du kigger med!

Pine Cone by FUWL
NATURE 1:1 PINE CONE BY FORM US WITH LOVE (ROSE)

02008_Invisible_lifestyle
INVISIBLE BY A MILE IN THE WOODS

01009_El_Chopo_lifestyle
EL CHOPO BY NGHBRS

 
Advertisements

50 thoughts on “Paper Collective give away – choose your favorite!

  1. Emilie B.

    Da jeg er igang med at flytte om, er jeg begyndt at se, at jeg nu pludselig har noget mere hvide kedelige vægge, så det ville være utrolig fedt at vinde denne: http://www.paper-collective.com/product/bearded-man-1-by-daria-zaitseva
    – Da den simpelthen er så smuk, og hvis jeg ikke vinder den, bliver jeg nok nød til alligevel at bruge penge på den, selvom jeg har lovet mig selv ikke at bruge flere, fordi min konto ikke helt har så godt af det, haha. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s