Basic & Honest

 SemiBasic-Sengesaet-Pastelgron-Miljo-HR
Dark grey wool carpet and bed linen

One new interior brand you should keep an eye on is Danish Semi Basic by Mathilde Thomsen and Vivian Hensrik – two positive, talented and dedicated women who in 2013 decided to create a new design concept based on high quality designs for your home and fair prices. Semi Basic develops, import and sell all products via the webshop so all expensive intermediary and retailers are cut out. Who doesn’t want quality products without paying a fortune? Altso I like the style. Simple lines, little color details and most of all a nice feel to it.

——————–

Et nyt, lækkert interiør brand, du bør holde øje med, er Semi Basic, som de to talentfulde og topdedikerede kvinder, Mathilde Thomsen og Vivian Hensrik, står bag. Semi Basic blev etableret i 2013 med en mission om at producere kvalitetsprodukter til fair priser. Pigerne har derfor været verden rundt for at finde de bedste producenter til kollektionen, der består af sengetøj, plaider, gulvtæppe, håndklæder, viskestykker og karklude. Altså basis produkter til hjemmet, men med et lækkert og stilfuldt udtryk, der lige giver det der ekstra til badeværelset, soveværelset eller køkkenet. Udgifter til forhandlere er skåret væk, og produkterne sælges kun via webshoppen. Jeg er vild med den nuværende kollektion, som du kan tjekke ud her og er spændt på at se, hvad der bliver det næste.

SemiBasic-Gulvtaeppe-Miljoe-HR
Dark grey woolen carpet and wool plaid

SemiBasic-haandklaeder-pastelgroen-miljoe-HR
Towels

SemiBasic-boernetaeppe-miljoe-HR
Childrens bedspread

Collages1
Teatowel

SemiBasic-Karklude-Bunke-Miljo-HR
Cotton dishcloth

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s