Black as…

BlackFluted_page42

I have a new crush. Royal Copenhagen have just launched black and blue fluted dinnerware – mugs, plates, teapot and egg mugs to begin with. I definetely like the black version the most as it’s black like the darkets night, like the deep sea, like outer Space, like…explore Royal Copenhagen’s world of Black here.

——————–

Jeg er faldet pladask for Royal Copenhagens nye sort og blå riflede serie, der i første omgang består af krus, tallerkener, tepotte og æggebærer. Generelt er jeg ret vild med sort og må også sige, at jeg bedst kan lide den sorte udgave, der er sort som den mørkeste nat, som det dybeste hav, som ydre rum, som…udforsk Royal Copenhagen’s verden af sort på Facebook her og se en gennemført kampagne, der oprfordrer alle til at fuldføre sætningen sort som… 

ultralinx

GAB3740_RoyalC_black_blue_0026

black

BlackFluted_page43

2526627

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s