Kitchen dreams

køkken
myhomelookbook.com

One of the most important spaces in my home is the kitchen and I love the many ways you can personalize it. Martin and I are very close to selling our apartment so now we are beginning to visualize our future home – every room. So the NeXT couple of weeks I will take you on an inspiration journey where I will share my ideas for each room. I hope it will inspire you as well. First step – kitchen dreams. If you want more inspiration I can recommend this Pinterest account.

——————-

Et af de vigtigste rum i mit hjem er køkkenet, og jeg elsker de mange måder, du kan gøre det personligt og give det kant, varme eller noget tredje. Martin og jeg er meget tæt på at sælge vores lejlighed, så nu er vi for alvor begyndt at visualisere vores fremtidige hjem. Den næste tid vil jeg derfor dele nogle af de ideer, vi drømmer om at realisere. Jeg håber, du også bliver inspireret. Første step er køkkendrømmen. Vil du have mere inspiration, kan jeg anbefale denne Pinterest profil.

20140802-200520-72320846.jpg  Simple tiles all the way to the ceiling and bulbs on a pipe – from stylefiles.com

køkken
Integrated dinner table and zink – from trendir.com

20140802-201918-73158227.jpg
Classic Arne Jacobsen from Vola

køkken
Glass divider – from silver-blonde.tumblr.com

køkken
Colors! From dezeen.com

køkken
Untreated Wood – from furnier.sk

køkken
Stone – from remodelista.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s