Thank you July…

For giving me a wonderful month of summer, joy and hapiness. I’m looking forward to see what August has to offer! The Pictures are from my Instagram account where you can get an insight into my daily life – brinklercph.

——————–

Jeg har haft en helt igennem fantastisk juli måned – fuld af sommer, sol og hygge. Jeg ser derfor meget frem til at se, hvad august har at byde på. Vil du have et lille indblik i min hverdag, kan du følge med på Instagram – brinklercph. Fortsat god sommer – jeg har hørt, at den varer længe endnu.

20140730-115734-43054982.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s