A Light Desk

Anour-A_light-Desk-lamp-miljoe2-HR

When I first discovered Danish architech Anour – with the name that means light in Farsi – I fell in love with the beautiful, yet raw expression using some of my favorite materials – copper and brass. I have shown you the handmade A Light lamp before and now a new version for your office, desk or table is available. I like it!

——————–

Da jeg første gang opdagede det danske arkitektbrand Anour – med navnet, der betyder lys på Farsi – blev jeg straks forelsket i det smukke og stadig rå design af nogle af mine favoritmaterialer – kobber og messing. Jeg har tidligere vist den håndlavede lampe A Light, og nu kommer den som skrivebordslampe, der er mindst lige så fin som den, der kan hænge over spisebordet.

Anour-A_light-Desk-lamp-miljoe1-HR

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s