Give away – Sprinkle Bed Linen

Billede1

I have writen about Sprinkle Bed Linen by Normann Copenhagen before as I’m a big fan. It’s designed by Anne Lehmann and can give that extra touch of color to every bedroom. So now I think one of you should have the chance to win a set of Sprinkle Bed Linen in the color you like the most.

How to participate
Make a comment about which color Sprinkle you like the most – frost, grey, sea green or blue. Go to Normann Copenhagen to see the different color combinations. Make your comment before sunday July 6 where I will pick a winner. If you share this, you will get an extra ticket in the lottery. Good luck and thank you for following.

——————–

Jeg har tidligere skrevet om Normann Copenhagens lækre sengetøj Sprinkle. Det er designet af Anne Lehmann og giver lige det ekstra touch af farvespil i dit soveværelse. Derfor synes jeg, at en af jer skal have mulighed for at vinde et sæt i den farve, du bedst kan lide.

Vær med i konkurrencen
For at deltage skal du i kommentarfeltet skrive, hvilken farve, du bedst kan lide. Du kan se dem alle på her. Skriv din kommentar senest søndag den 6. juli, hvor jeg trækker en vinder. Hvis du deler konkurrencen på Facebook, Instragram og lign. får du et ekstra lod i lodtrækningen. Held og lykke og tak fordi du kigger med.

6024_Sprinkle_Quilt_All

sprinkle bed linen

602398_Sprinkle_Bed_Linen_SeaGreen_1

 

Advertisement

68 thoughts on “Give away – Sprinkle Bed Linen

  1. De er alle virkelig flotte kan især godt lide det hvide og det blå, men når man skal vælge bliver det: Sprinkle Bed Linen blue

  2. Jeg kan ikke helt finde ud af om man kan vælge den farve der hedder smoke. Hvis ikke er jeg også ret vild med den version der hedder Grey. Eller jeg er vild med dem alle, men da vi har mørk tapet og mørk seng for at gøre det sådan lidt hyggelig hule agtigt vil det passe perfekt med de mørke grå eller sorte farver.

  3. Min kæreste har dette sæt på sin ønskeseddel i farven grå og da hun fylder år dagen efter du trækker vinderen (d 7/7) kunne det da være skønt lige at have en ekstra gave til hende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s