Welcome inside my crib

Arbejdsværelse_16

I have shown you lots of glimpses of my apartment, but never the whole place at once. I love this duplex in Valby, Copenhagen, and have have lived here for 6 years now. However, Martin and I feel like it’s time to move on and have decided to sell. Then what? Well, we hope to find a small house with green trees in the garden, elbow room and lots of space to decorate and be creative. Till then – you are welcome to take a look inside my home as it is right now.

——————–

Jeg har tidligere vist små glimt af min lejlighed, men aldrig i sin helhed. Jeg elsker min lille villalejlighed i Valby, hvor jeg har boet de seneste 6 år. Sommetider er det dog tid til lidt luftforandring, så Martin og jeg har sat lejligheden til salg. Hvad skal vi så? Jo – drømme har vi nok af og håber allermest at finde et lille hyggeligt hus med grønne træer i baghaven, albuerum og masser plads til at indrette og være kreativ. Indtil da kan du se med her, og så skal jeg nok underrette om udviklingen.

Repos_19

Gang_20

Køkken_7

Spisestue_8

Stue_11

 Værelse_14

Altan_23

Altan_22

Set fra vejen_1

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s