A Mothers Day trip

It’s Mothers Day tomorrow so I decided to take my sweet mother to Royal Copenhagen for a porcelain painting class. We painted one of the popular Blue Fluted Mega plates and I must admit that it was not that easy! You have to be really careful not to paint out of the lines. Hard Work when you haven’t had a brush in your hand for 15 years but definitely fun! I’m looking forward seeing the result when the plate has been in the oven.

——————–

I anledning af Mors Dag i morgen inviterede jeg i dag min søde mor med til porcelænsmaling hos Royal Copenhagen. Opgaven var at male en Mega Mussel tallerken, og jeg må indrømme, at det var ret svært og stillede en del krav til finmotorikken! Det var med at holde sig inden for stregerne, og jeg tror det må være 15 år siden, jeg sidst har haft en pensel i hånden. Jeg er spændt på at se resultatet, når min tallerken har været en tur i ovnen.

20140510-143714.jpg

20140510-143727.jpg

Advertisements

3 thoughts on “A Mothers Day trip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s