5 favorites for storage

snedker9

This year the Cabinetmakers’ Autumn Exhibition has put storage on the agenda. The annual exhibition is based on a non-commercial association of currently 73 furniture manufactures and designers. The members each year team up in pairs and each year new designers are represented as anyone – also foreigners – can apply.

I went to see the exhibition that this year takes place at Designmuseum Danmark and here are my favorite pieces that I hope you like as well. The desk above is designed by Miriam Forchhammer Brostrøm and named Format.

——————–

Snedkernes Efterårsudstilling har i år sat opbevaring på programmet. Den årlige udstilling udspringer af en ikke kommerciel sammenslutning af pt 73 møbelproducenter og designere. Medlemmerne danner par til årets opgave, og der er åbent for alle, hvilket gør, at der hvert år kommer nye designere til fra både Danmark og udlandet.

Jeg så årets udstilling på Designmuseum Danmark og har her samlet mine favoritter derfra. Jeg håber også, at du synes om dem. Skrivebordet foroven hedder Format og er designet af Miriam Forchhammer Brostrøm.

snedker5

Theater by Peter Johansen

snedker6

snedker7

Legato by Andreas Lund & Rikke Hagen

snedker8

Book storage by Sussi Osmark

snedker2

Palafitte by Gramfratesi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s