Finnish precision

Creativ Boards

Visu_Bar_Stool_Oak

If you like Muuto’s Visu chair you will love Finnish designer Mik Tolvanen’s latest edition to the Visu series. The bar stool comes in two heights and three different colours – grey, black and oak (which is my favorite) – and consists of a lacquered wood shell and base, and a durable steel footrest.

——————–

Hvis du har kunnet lide Muutos Visu stol, vil du helt sikkert også elske designer Mik Tolvanens seneste design i serien. Visu bar stol kommer i to størrelser og tre forskellige farver; grå, sort og eg (som er min favorit), og består af en lakeret træskal og base og en fodstøtte af stål.

Advertisements

2 thoughts on “Finnish precision

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s