Design makes me happy

Ilse candlelight

This week I was lucky to have two days off from work where I had no special plans but to take the time to relax, reading, watch a good movie and of course finding inspiration for this blog. I also took time to take some photos in my home and thought I might share some of my faverite designs with you. It’a amazing how you can get in a good mood by looking at beautiful things. Do you feel the same way?

——————–

Denne uge har budt på to feriedage, hvor jeg ikke havde andre planer end at slappe godt og grundigt af, læse, se en god film (eller to!) og selvfølgelig bruge tid på at finde inspiration til alt det, jeg vil dele med dig på denne blog. Jeg brugte desuden tiden på at tage billeder herhjemme og tænkte, at jeg ville dele nogle af mine ynglingsdesigns med dig. Design og indretning betyder primært noget for mig, fordi jeg bliver i godt humør af at se og omgive mig med smukke ting. Har du det på samme måde?

Anetmai poster

Poster by Anetmai

Bauhaus Bar Wagon

Bauhaus Bar Wagon, Jar from Rue Verte

Bank box

Old bank box from Fil de fer, Elephant by Kaj Bojesen

Gubi hook Mulberry bag

Mategot coat hook from Gubi

Vintage lamp

Vintage lamp from Martins grandmother

Grass hopper

Gubi Grasshopper lamp

Advertisements

5 thoughts on “Design makes me happy

  1. mygreatlifenow

    Yes it´s really cool with nice things and design. Sometimes I forget it, and tell my self, “well, it is just materialistic things”. But really good things; design, or art, seem to bring life, even if it is “just” matter. Tadam! Like magic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s