Hall way upgrade

hall way new

Gubi hook Mulberry bag

Hall way sko

Sko shoe rack detail

Hall way up

lemon tree

Our house is from the 1930’s and there are constantly projects that can be done. At the moment we are redecorating the bathroom and next will be the kitchen. In the meantime we have done some simple things to upgrade our hall way with new coat-  and shoe racks and a little bit of fresh paint!

I have looked forever for a nice shoe rack. Of course you can buy one at Ikea but to be honest I think they are too plain. Finally I found one that is stylish with a little twist of something raw and industrial. Sko shoe rack is designed by Simon Legald for Normann Copenhagen. It has a frame in ash with white or grey shelves. For jackets and coats we wanted something that was decorative as much as it was functional and found Gubi’s Matégot Coatrack. It is so nice that I’m actually having a hard time covering it with jackets! Other than that we have just painted the walls and stair case in its original colors and brought a little bit of Spring and Summertime inside with a lemon tree.

——————–

Vi bor i et gammelt hus fra 1930’erne, og der er konstant boligprojekter at kaste sig over. Lige nu er vi i gang med badeværelset, og næste store projekt er et nyt køkken. I mellemtiden har vi opgraderet vores opgang med nogle simple forandringer ved hjælp af ny knagerække, skoreol og en masse frisk maling.

Jeg har virkelig ledt længe efter en flot skoreol. Ikea har fine bud, men for at være ærlig synes jeg, de er for kedelige. Jeg er faldet over Sko shoe rack som Simon Legald  har designet for Normann Copenhagen. Den er enkel, men stadig udtryksfuld med et tvist af noget råt og industrielt. Til overtøjet ville vi gerne have noget, der var lige så dekorativt som det var funktionelt, og her var Gubi’s Matégot Coatrack et ret godt bud. Den er faktisk så fin, at jeg næsten ikke har lyst til at dække den til med tøj! Derudover har vi malet på livet løs og har bragt lidt forår og sommer indenfor i form af et lemontræ.

Advertisements

4 thoughts on “Hall way upgrade

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s