New dots in ash

Creativ Boards

Dots_Ash

My love for wood is no exception when it comes to Muuto‘s Dots that now comes in natural ash wood. The hooks, designed by Lars Tornøe, were launched some years ago in different colors but I like it all natural. The feel of them is great with the round edges and they look nice both alone or in a pattern with different sizes.

——————-

Min forkærlighed for træ er ingen undtagelse, når det kommer til Muutos Dots knager, der nu kommer i naturlig ask. Knagerne, der er designet af Lars Tornøe, blev lanceret for nogle år siden i forskellige farver, men jeg er virkelig en fan af den helt naturlige version, hvor du kan se træet årer og kan mærke strukturen, når du glider fingrene henover de runde kanter. Dots ser flot ud alene, men især sammen i et mønster af flere størrelser.

Advertisements

7 thoughts on “New dots in ash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s