Give away – Fiducia modular series

Forside

Fiducia5

I love Louise Campbells style and one of my favorite products is the modular series, Fiducia, she has made for Kähler. In Fiducia Louise fuses a vase and a candlestick in an experimental form, which allows for a number of different individual combinations. Each piece can serve either as a vase or a candlestick, and has small ‘arms’ with recessed magnets.

GIVE AWAY
You can be the happy owner of a Fiducia piece if you follow this blog and write a comment with your email. If you share this give away on your own blog, Facebook or Instagram you will get 2 tickets per share in the final lottery that will end on Wednesday February 19. Just remember to write that you have shared. Thank you! Psst…get inspiration on how to decorate with cool ceramics on Instagram #Kahlerdesign

——————–

Jeg er vild med Louise Campbells stil, og et af mine favoritdesigns er Fiducia modulserien, som hun har designet for Kähler. Med Fiducia fusionerer Louise Campbell vase og lysestage i en eksperimenterende form, der rummer en række individuelle kombinationsmuligheder. Hver enkel del fungerer enten som en vase eller lysestage og knyttes sammen med magneter.

GIVE AWAY
Jeg er rigtig glad for at kunne udlodde modulserien til en af jer. Alt du skal gøre er at følge bloggen og skrive en kommentar med din emailadresse (så jeg kan få fat på dig, hvis du vinder). Hvis du deler denne give away på din blog, Facebook eller Instagram får du 2 ekstra lodder, når jeg trækker en vinder onsdag den 19. februar. Husk at skrive i kommentarfeltet, at du har delt konkurrencen. Tusind tak! Psst…bliv inspireret til indretning med cool keramik på Instagram #kahlerdesign

test

Advertisements

103 thoughts on “Give away – Fiducia modular series

 1. Line Es

  Øj! Jeg vil gerne være med! Fiducia er noget af det mest spændende som Kähler har lavet i nyere tid.

  Jeg har delt på min instagram! @palu55

  eskerodder(at)ofir.dk

 2. sisse marie

  Erhelt forelsket i den. Det råber på at man er kreativ i forhold til hvsd man kan putte i den og sætte sammen. Super fed.
  Mvh sisse

 3. Sini Maria

  Fantastisk give away, har så lææænge ønsket fine Fiducia til vores gamle 1969’er-parcelhushjem in the making – x’er fingre for at blive den heldige ejer og deler på insta! 🙏

 4. brinklercph

  Hej alle! Tusind tak for jeres deltagelse i min give away – jeg lover at det ikke bliver den sidste. Jeg har nu trukket en vinder, og det blev Mette Back, der har fået direkte besked. Ha’ en dejlig aften og på gensyn!

 5. Alexander

  Wow tɦat waas odd. I just wrote an really long comment but afteг I clicked submit my ccomment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing аll that over again.
  Anyhow, just wanted to say superb blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s