More wood love – teak wastebasket

dog and wastepaper basket

wastepaper basket

Workspace

It’s no secret that i’m into wood and quality products which you sometime have to go back in time to find. This wastepaper basket is made by Swedish Servex in the 1960’s and I bought it from an old couple who have taken real good care of it for almost 50 years.

——————–

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med træ og kvalitetsdesign, og nogle gange skal du kigge lidt tilbage i tiden for at finde eksempler på netop dette. Som denne papirkurv fra den svenske snedkerfabrik Servex. Den er produceret i 1960’erne, og jeg har købt den af et ældre par, der har passet virkelig godt på den i næsten 50 år. 

2 thoughts on “More wood love – teak wastebasket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s