Tray on display

IMG_0280

One of my Christmas presents was Architectmade‘s Turning Tray designed by Finn Juhl. With no handles, two different colors on each side and tightly crafted fitting edges with no screws, the tray is perfect for displaying nice things. I use it in my bedroom in the windowsill for books, jewlery and the beautiful Ilse candle holder from Georg Jensen. The purpose is of course also to carry things, but for now I guess I’ll keep in on display.

——————–

En af mine julegaver var Architectmades Turning Tray, designet af Finn Juhl. Med to forskellige farver, en på hver side, fine kanter uden skruer eller håndtag er den perfekt til at stå i min vindueskarm med et par bøger, smykker og denne smukke Ilse lysestage fra Georg Jensen. Formålet med en bakke er selvfølgelig også at bære ting, men indtil videre får den lov til at stå fast i mit soveværelse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s