SE 68 Dinning chair

SE_68_teak_behind_crop SE_68_teak_front_crop Se68_teak_siden_arml_n1 SE_68_Family_

In 1951 Egon Eiermann designed SE 68 Dinning chair and now Danish brand Please Wait to be Seated has put the elegant yet cool and modern chair into production. I’m considering if it’s suitable as an office chair in my home office and will have to try how comfortable it is. The chair was originally produced in teak and that’s definately the version I like the must. However you can get it in a large number of colors and wood. The price is between 2000-4000 DKK.

——————–

Egon Eiermann designede SE 68 stolen tilbage i 1951, og nu har danske Please Wait to be Seated sat den i produktion. Det er jeg rigtig glad for og går og overvejer, om den vil egne sig som kontorstol i stedet for den Eames DSR stol, vi har nu. Materialet er jeg ret sikker på – det skal være teaktræ, men stolen fås i et hav af farver og træsorter. Priserne ligger mellem 2000-4000 kr. Teaktræsmodellem er en limited edition, der kun sælges i Danmark og desuden det materiale, stolen oprindeligt blev produceret i.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s