Cool and gloomy prints

blog1

blog2

blog5

blog3

I really like Bine Jo Mortensens gloomy and detailed style in her prints. She combines little details with something very simple and humorous. I have bought some pieces and will show you some photos as soon as they are ready for the wall.

——————–

Jeg er ret vild med Bine Jo Mortensens streg. Den er dyster, dyb og detaljeret og gemmer samtidig på humor og noget meget umiddelbart. Jeg købte et par stykker på Finders Keepers og har netop sendt dem til indramning. Jeg vender tilbage med et par billeder, når de er kommet op at hænge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s